Lattiapinnoitus

Epoksilattia

Epoksipinnoitus on tehokas ja kestävä ratkaisu betonilattian pinnoittamiseen. Se muodostaa täydellisen, tasalaatuisen ja kestävän pinnan, joka kestää erittäin hyvin kuormitusta ja kulutusta. Epoksipinnoitus on myös erittäin hygieninen ja helppo pitää puhtaana, mikä tekee siitä erinomaisen valinnan esimerkiksi myymälöissä, tuotantotiloissa, teknisissä tiloissa jne.

Polyuretaanilattia

Polyuretaanipinnoitus on nykyaikainen ja monipuolinen ratkaisu lattian pinnoittamiseen. Se tarjoaa erinomaisen kestävyyden ja on erittäin hygienien valinta mikä tekee siitä ihanteellisen kovaan käyttöön ja teollisuusympäristöihin. Polyuretaanipinnoitus on myös erittäin joustava ja kestää hyvin iskuja ja tärinää, minkä takia se onkin suosittu menetelmä monessa kohteessa. Käyttökohteita ovat mm. IV-konehuoneet, koulut, sairaalat, tuotantotilat tai autotallit.

Lattiapinnoituksia voidaan asentaa erilaisilla väreillä ja tekstuureilla, mikä mahdollistaa käyttökohteisiin sopivan lattian valitsemisessa. Pinnoitukset ovat erittäin kestäviä ja hygienisia sekä helposti puhdistettavia. Pinnoitteet kestävät vuosia ilman merkittäviä huoltoja tai korjauksia.

Lattiapinnoitukset tekevällä yrityksellämme on vuosien kokemus massalattioiden asennuksesta, ja me tarjoamme laadukkaita ja ammattitaitoisia palveluita asiakkaillemme. Ota meihin yhteyttä ja anna meidän auttaa sinua löytämään parhaan mahdollisen ratkaisun lattianpinnoitukseen.